Projektansvarlige

På denne side kan du finde svar på følgende spørgsmål:

  • Hvem står bag undersøgelsen? 
  • Hvem finansierer undersøgelsen? 

Hvem står bag undersøgelsen?

Spørgeskemaundersøgelsen er en del af et større forskningsprojekt (YODA), som i 2015 er et samarbejde mellem forskere på Sociologisk Institut, Københavns Universitet og SFI (Det Nationale Forskningscenter for Velfærd).

Spørgeskemaet er udviklet af forskere på SFI (Jeanette Østergaard), i samarbejde med de øvrige deltagende forskere i forskningsprojektet YODA.

Konsulentfirmaet Rådgivende Sociologer (RSO), står for alt det praktiske vedrørende udsending af spørgeskemaer. RSO er et konsulentfirma bestående af sociologer med stor viden om emnet samt erfaring med store dataindsamlinger. Rådgivende Sociologer står ligeledes for mobilundersøgelsen og har ansat firmaet SMS-track til at gennemføre mobilundersøgelsen.

Nedenfor findes kontaktoplysninger om alle de projektansvarlige

Projektet ledes af:
Professor
Margaretha Järvinen
Sociologisk Institut, Københavns Universitet
mj@soc.ku.dk / 35 32 32 74
 
Projektleder spørgeskemaundersøgelsen:
Seniorforsker
Jeanette Østergaard
SFI – Det Nationale Forskningscenter for Velfærd
jea@sfi.dk / 33 48 09 40
 
Ansvarlig for spørgeskemaudsending:
Direktør for RSO, Ph.D
Esther Nørregård-Nielsen
Rådgivende Sociologer (RSO)
enn@rso.dk / 33 15 36 26

Hvem finansierer projektet?

Rockwoolfonden finansierer forskningsprojektet, som spørgeskemaundersøgelsen er en del af. Rockwoolfonden er en non-profit drevet fond, som bl.a. støtter samfundsvidenskabelige forskningsprojekter. Projekterne varetages af velrenommerede, uafhængige forskere, og målet med forskningen er at give politikerne, medierne og befolkningen gode og objektive analyser. Derved håber Rockwool Fonden at kunne bidrage til, at der træffes bedre beslutninger. SFI finansierer mobilspørgeskemaundersøgelsen.

Søg på yoda.sfi.dk